De fineste smykker; Line Rossau

Tosset med Cos

Skærmbillede 2016-09-04 kl. 08.51.15

GATHERED WAIST SKIRT || SKIRT WITH SCALLOPED HEM || A-LINE WOOL SKIRT

Cos laver mange fine ting, som lige falder i min smag. Jeg er vild med den minimalistiske og skandinaviske stil, som Cos laver meget af.
Jeg var i går rundt at kigge lidt butikker, dog uden at bruge penge (klap på skulderen), hvor jeg så var inde i Cos. Her fandt jeg disse tre meget fine mini skirt, som jeg fuldstændig faldt for. Jeg er ret vild med mini skirt, da de får ens ben til at se længere ud, og hvem vil ikke gerne have længere ben. De fine mini skirt giver også et mere sexede og feminint look, hvilket jeg godt kan lide.

Instagram || Facebook || Bloglovin’ 

2 kommentarer

 • Cecilie Alberte Remsø Henning

  Ja, det er virkelig et lækkert mærke 🙂
  Jo tak, og i lige måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de fine, jeg er især vild med den røde!
  Jeg er elsker virkelig Cos, det er så lækkert og fint et mærke, og imponerende du kunne gå derind ude at købe noget haha !
  God søndag

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

De fineste smykker; Line Rossau