Tosset med Cos

I seng med….

71415755_NARCOS-xlarge_trans++gsaO8O78rhmZrDxTlQBjdGtT0gK_6EfZT336f62EI5U

NARCOS – “Narcos fortæller den sande historie om, hvordan kokain blev et stort problem i USA og Europa, og hvordan det hele startede i Colombia i 1980’erne med narkobaronen Pablo Escobar som den altoverskyggende bagmand.”

Jeg har selv set første sæson og glæder mig virkelig til at gå i gang med anden sæson, måske bliver det i dag. En serie jeg klart kan anbefale.

stranger-things-eleven-image

STRANGER THINGS – “Stranger Thing finder sted i Hawkins, Indiana, hvor en dreng forsvinder på mystisk vis, hvorefter hans mor (Winona Ryder) igangsætter en større efterforskning sammen med det lokale politi. Undervejs afsløres en række mysterier om bl.a. den amerikanske regerings top-hemmelige eksperimenter, nogle uhyggelige overnaturlige kræfter og en meget mystisk lille pige.”

Har du ikke allerede set serien, Stranger Things, så burde du gøre det. En virkelig god og spændende serie, som får dine hår til at rejse sig på ryggen. Jeg så hele første sæson på en dag, så spændende er den. Jeg ser frem til anden sæson udkommer.

42657102-f19c7c00c4cf30886c1f2810362ed496

NYNNE – “Nynne er en dansk single-kvinde i 30’erne. Weekenderne går med fester og tømmermænd, shopping finansieres af kassekreditten, og den ene date følger den anden uden så meget held. Det er ikke nemt at finde manden i sit liv, men Nynne leder ihærdigt.”

Vi har nok alle set serien, dengang den udkom i 2006, men man kan da altid se den igen, eller det kan jeg i hvert fald. En sjov serie, som kun kan få dig i godt humør.

true_cost_still

THE TRUE COST – “The true cost handler om vores tøj. Den handler om hvem der laver det tøj, som vi går i. Den viser sandheden om hvor hårdt tøjindustrien tager på miljøet og de mennesker der der producerer tøjet. Dokumentaren stiller spørgsmålet; Hvem er det egentlig der betaler prisen for vores tøj?”

Det er en virkelig spændende og interessant dokumentar, som viser virkeligheden og de hårde konsekvenser af den store produktion af tøj. Den kan klart anbefales! 

Instagram || Facebook || Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tosset med Cos