SØNDAG

Roskilde er lige om hjørnet

Skærmbillede 2016-06-23 kl. 18.14.04

SKJORTEKJOLE H&M || JUMPSUIT H&M

Roskilde er lige om hjørnet, for dem der nu skal afsted.
Jeg er så småt begyndt at pakke, men der er den der hård fine grænse, man skal ikke pakke for meget, men man vil jo heller ikke pakke for lidt. Noget jeg pakker en del af, er kjoler. Det er så dejligt at rende rundt i en kjole, det er luftigt og afslappende. Jeg har fundet denne fine stribet kjole fra H&M, som ville passe perfekt til en dag på Roskilde Festival, den er billig og vil være perfekt til et par sneakers. Jumpsuiten fra H&M, ville nu heller ikke være helt dårligt at rende rundt i, dog er det ikke det smarteste, når man skal tisse, men fed er den.
Det er altid dejligt at have lidt tøj, som ikke er så dyrt, så behøver man nemlig ikke passe så godt på det i sine vilde branderter.

Instagram || Facebook || Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

SØNDAG