Tilbage til København

Status

Skærmbillede 2016-06-16 kl. 11.04.08

TUMBLR CECILIEHENNING

Jeg sidder, som så mange andre, med eksamen. Det går lige så stille fremad, det hjælper dog lidt, at vejret er så dårligt, for så er der ikke så meget andet at lave. Jeg håber på at være færdig i løbet af weekenden, så jeg bare skal øve min fremlæggelse i næste uge.
Det er længe siden jeg har glædet mig så meget til at få sommerferie, det er virkelig bare tiltrængt! Jeg glæder mig til d. 24 kl. 14.00, så har jeg sommerferie og det skal fejres på Roskilde.

Instagram || Facebook || Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tilbage til København