Den lille mand skulle døbes

BABY AUDREY

Skærmbillede 2016-06-13 kl. 21.13.18

 SUNGLASSES CELINE, BABY AUDREY

Jeg har fornylig købt disse alt for lækre solbriller fra Celine. Jeg har længe gerne vil have et par Celine solbriller, men min økonomi har ikke lige været til det, desværre. Men nu var det sådan, at jeg skulle have nye briller, så derfor tænkte jeg, at jeg også måtte have mig et par nye solbriller med styrke i. Det resulterede altså i et par nye lækre Celine solbriller.
Det er virkelig et par lækre solbriller og jeg vil med garanti få dem brugt flittigt her til sommer.

Instagram || Facebook || Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Den lille mand skulle døbes