HOME

Den lille mand skulle døbes

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 20.38.29

DRESS DESIGNERS REMIX || SUNGLASSES CELINE

Det har været en rigtig hyggelig dag med familien, hvor min lille nevø, Nohr, blev døbt. Han klarede det super godt, selvom det var en hård omgang i kirken, det varede nemlig lige lidt over en time. Efter kirken fik vi lækker mad og masser af kage, så jeg er både mæt og glad.

Jeg var iført min hvid nye skjorte/kjole fra Designers Remix, som jeg købte i onsdag. Den er super fin og jeg er allerede virkelig glad for den. Jeg havde mine ny flats på fra & Other Stories, og selvfølgelig mine nye, Baby Audrey, Celine solbriller.

Instagram || Facebook || Bloglovin’ 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

HOME