Pointy Suede D'Orsay Flats

HOME

Skærmbillede 2016-06-11 kl. 14.49.21

Jeg er i disse dage hjemme hos mine forældre i Haderslev. Det er dejligt med noget afslapning oveni eksamens perioden. Jeg afleverede min eksamensopgave i tirsdags og så skal jeg op at forsvare den  d. 24 juni, så jeg har masser af tid til af forberede mig.
I morgen skal min dejlige lille nevø, Nohr, døbes. Det bliver med garanti en hyggelig dag med god mad og med min familie.
Jeg tager tilbage til København igen på tirsdag, hvor jeg så skal igang med eksamens forberedelserne, kedeligt! Dog er der en Roskilde Festival at glæde sig til, YES. Er der nogle af jer andre der også skal til dette års Roskilde Festival?

Instagram || Facebook || Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pointy Suede D'Orsay Flats