Tilbage til brilleaben

Hjemme

Skærmbillede 2016-03-24 kl. 17.40.10 Skærmbillede 2016-03-24 kl. 17.41.34

Det er skønt med påskeferie, især når man tilbringer den sammen med familien. Jeg nyder virkelig at være hjemme i Haderslev.
De sidste par dage har budt på afslapning, hygge, lange gåture og en del kiggen på min dejlige nevø. Han vokser så hurtigt, og især når der går en måned i mellem, at jeg ser ham, så ser jeg virkelig hvor meget han udvikler sig. Han er også en af grundene til, at jeg er begyndt at komme oftere hjem til Haderslev.

Jeg håber I alle får en rigtig god påske!

Instagram || Facebook || Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Tilbage til brilleaben