Jeg har syet min første skjorte

Gul og baby blå

Skærmbillede 2016-03-21 kl. 19.41.04

Jeg har forelsket mig i disse to lækre farver, den fine baby blå og den lækre gule farve. Det er helt klart to farver I kommer til at se mig mere i her til foråret og til sommer. Det er virkelig et par dejlige forårs/sommer farver.
De to fine jakker er fra Weekday, og sandalerne og øreringene er fra H&M. Man kan finde mange fine items hos Weekday og H&M i disse farver, så det er værd at kigge forbi, hvis man ligesom mig har forelsket sig i disse farver.

Instagram || Facebook || Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg har syet min første skjorte