NIKE AIR PRESTO GPX

Aflyst

Skærmbillede 2016-03-07 kl. 12.01.36

“Undervisningen i dag er aflyst pga. sygdom.” Det er sgu en okay besked at vågne op til kl. 7 om morgenen. Det var lige hvad jeg havde brug for efter et par dages sygdom, en ekstra dag herhjemme – skønt.
Jeg har derfor brugt min morgen på at lave en god morgenmad, afslapning og et par blog indlæg, som i nok kan se. Jeg nyder virkelig en stille og rolig morgen, med en god kop kaffe og så P3 på radioen.
Det er dejligt nok med en fri dag, nu hvor jeg også skal på arbejde senere, selvom det kun er fra 15-19.30 jeg skal arbejde, det er lige til at overskue.

Jeg håber også I andre har fået en god start på den nye uge.

Instagram || Facebook || Bloglovin’ 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

NIKE AIR PRESTO GPX