Pudderbeige og nålestrib

I sengen

Skærmbillede 2016-03-06 kl. 11.25.59

TUMBLR, CECILIEHENNING

Jeg har ligget i sengen de sidste par dage pga. sygdom – røv kedeligt. Det er virkelig bare kedeligt at ligge syg, selvom man har Netflix og Viaplay. Jeg får simpelthen så ondt i ryggen af at ligge ned hele dagen. Jeg har heldigvis fået det en del bedre, så nu håber jeg, at jeg er helt rask til i morgen.

Jeg fik i onsdags lavet mine vipper hos Lashes by Melaine, og de er blevet så fine. Jeg er så glad og tilfreds med det fine resultat. Det er virkelig dejligt ikke, at jeg ikke længere skal tænke på at tage mascara på om morgenen, ens vipper er så fine og fyldige, at det ligner, at man har mascara på. Det kan klart anbefales at få lavet vipper, hvis man går og overvejer det, og jeg kan varmt anbefale Lashes by Melanie.
Jeg vil i den kommende uge ligge nogle billeder ud, hvor I kan se det fine resultat.

Instagram || Facebook || Bloglovin’  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Pudderbeige og nålestrib