TIRSDAG

De fine bambi-vipper

Skærmbillede 2016-02-23 kl. 19.01.35

BILLEDER, MARIE JEDIG

Hvis der er én der har nogle flotte vipper, så er det smukke Marie Jedig. Jeg har læst flere indlæg på hendes blog om, at hun får lavet vipper, og hvor er det altså bare fint. Jeg har selv overvejet det længe, om jeg skulle prøve det, og nu skal det være. Jeg har bestilt en tid til at få lavet vipper i næste uge og jeg glæder mig som et lille barn til juleaften. Jeg fandt et super godt tilbud, så jeg skal kun give 350 kr, for at få mine vipper lavet. Hvis det bliver halvt så flot, som det er på Marie Jedig, så kan jeg kun blive tilfreds.
Jeg fandt også et lille citat på Marie Jedigs blog: “og selvom at dén slags er en halvdyr affære, så kan jeg KUN anbefale det: Aldrig har det været så let at gøre sig klar, og man føler sig hele tiden smuk og oplagt.”
Det kan vel ikke blive meget bedre som pige?

Instagram || Facebook || Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

TIRSDAG