Så skete det

2. semester

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 21.18.53

Så er jeg begyndt på 2. semester, hvilket jeg har glædet mig til. Vi er, endelig, kommet ud på vores studieretninger. Min studieretning er sustainable fashion design, en kreativ linje som tager dig med rundt om hele designprocessen, vildt spændende.

Vi er startet ud med dragthistorie, hvilket jeg egentlig var lidt skeptisk omkring da vi startede med 1400-1900 tallet, men det har overrasket mig positivt. Det er vildt interessant at se hvordan fortidens stilarter stadig præger os den dag i dag. Det er ikke noget man egentlig går og tænker over, men nu hvor man har læst om de forskellige perioder, kan man sagtens perspektivere dem til den dag i dag.

Instagram || Facebook || Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Så skete det