Loafers

Så skete det

IMG_8191 IMG_8192 IMG_8193

HÅRDESIGN

Så fik jeg det endelig gjort, efter at have snakket så meget om det – jeg fik mit hår farvet lyst. Jeg er så glad for det meget fine resultat, som jeg har fået lavet hos Hårdesign i Haderslev. Jeg var virkelig bange for, at det blev gulligt, men det er det på ingen måde blevet, heldigvis. Jeg er mere end tilfreds med resultatet, og det kan jeg takke Hårdesign for!
Det er virkelig mærkelig at kigge sig selv i spejlet, og så være lyshåret, efter 23 år med mørkt hår. Jeg er virkelig glad for, at jeg endelig gjorde det, det kommer jeg i hvert fald ikke til at fortryde.

Instagram || Facebook || Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Loafers