Yvonne Koné

En sikker vinder

Skærmbillede 2015-12-28 kl. 17.48.52

1. ASOS || 2. ASOS || 3. ASOS

‘The little black dress’, det er altid en sikker vinder. Jeg hopper næsten altid i den sorte kjole, hvis jeg ikke ved hvad jeg skal have på.
Nytårsfesten nærmer sig, og det er tid til at finde den fine nytårskjole frem, hvis man altid har fundet den. De sidste par år har jeg haft ‘The little black dress’ på, da jeg nok desværre ikke er så modig at springe ud i noget nyt. Man kan heldigvis få mange fine sorte kjoler, som både er fine, feminine, sexede og klassiske, hvilket lige falder i min smag.
Jeg har fundet tre fine og enkle kjoler fra Asos, som jeg synes kunne været et godt bud til en nytårskjole. Med røde læber, nogle fine smykker og et par stiletter, så er du klar til dette års nytårsfest.

Instagram || Facebook || Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Yvonne Koné