Nålestribet

Designprojekt; Garment Collecting

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 16.03.52

Vi er lige pt. i gang med et projekt for H&M, hvor vi skal gøre opmærksom på Garment Collecting. Garment Collecting konceptet er at indsamle tøj. Man kan i H&M lige nu aflevere en pose gammelt tøj, hvorefter man så får udleveret én rabatkupon på 15 %, som kan bruges ved det næste køb. På den måde kan man få samlet en masse tøj ind, til at kunne blive solgt igen og til at kunne lave nyt tøj af.
Vi har i vores gruppe fokuseret på at lave styles, som gør opmærksom på dette koncept, ved at lave showpieces. Begge vores showpieces er lavet af noget af vores egent aflagte tøj.   Vi har brugt en gammel herreskjorte og aflagte jeans.

Jeg synes selv det et super fedt koncept, som H&M har lavet. Vi smider mere og mere tøj ud, som sagtens kan blive recyclet eller andre kan få glæde af. Vi skal helt klar alle blive bedre til at recycle vores tøj, det vil klart gøre en forskel.
H&M har lavet en super fed video, som jeg personligt selv blev meget fanget og inspireret af, jeg vil råde jer til at tjekke den ud, HER.

Instagram || Facebook || Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Nålestribet