Lørdag

Nålestribet

Skærmbillede 2015-12-08 kl. 18.31.32

SHIRT H&M || SKIRT & OTHER STORIES || JACKET ZARA (SIMILAR)

Jeg har i dag haft en masse nålestribet på, og jeg er vild med det. Jakken er dog ved at være 2 år gammel, men jeg er stadig vildt glad for den, jeg er faktisk kun blevet gladere og gladere for den. Nederdel som er fra & Other Stories bliver brugt flittigt – det har været et godt køb. Jeg er blevet helt vild med denim, så min denim skjorte fra H&M får jeg også brugt en del.
Jeg har kørt det blå tema i dag, noget navy blue og noget lyst denim blå, lækre farver sammen, efter min mening.

Instagram || Facebook || Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Lørdag