...

Det er ikke for sent

Skærmbillede 2015-12-03 kl. 17.06.16

TAYLOR JACKET || LOVA JACKET || URSINA COAT

Nej, man kan stadig nå at købe dette års vinterjakke, hvis man, ligesom mig, ikke har fået købt en endnu. Jeg er meget i tvivl om hvilken en jeg gerne vil have, og så har jeg ikke alverdens penge til at gå ud at købe en dyr og lækker vinterjakke.
Jeg har fundet tre lækre og prisvenlige vinterjakker fra Monki, som jeg synes er super fine og enkle. Jeg kan godt lide, at de ikke er helt lange, men stadig har lidt længde.

Jeg er meget i tvivl om jeg skal vente med at købe min vinterjakke til januar udsalget, så kan det være, at jeg måske er heldig at finde en lækker vinterjakke, til lidt billgere penge – det er jo altid dejligt at spare lidt.

Instagram || Facebook || Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

...