Mini uld skirt

No. 9 Copenhagen

Skærmbillede 2015-11-23 kl. 21.56.53

No. 9 Copenhagen

December nærmer sig og det store gaveræs er lige om hjørnet. Jeg er derfor også selv begyndt at skrive lidt på ønskelisten, og nogle af de fine smykker fra No. 9 Copenhagen er i hvert fald skrevet på.
Jeg har fundet nogle af mine favoritter fra smykke linjen, No. 9 Copenhagen. Jeg er vild med det enkle og lidt rå look, som disse smykker har. De fine sten i ringene og armbåndet gør dem lidt feminine, hvilket jeg er helt vild med – råt og feminint på samme tid.

Tag et smut forbi No. 9 Copenhagens webshop, de laver mange fine smykker.

Instagram || Facebook || Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Mini uld skirt