Det svære valg

Mine Favoritter

Skærmbillede 2015-11-06 kl. 10.46.28

FRA VENSTRE: DAIMI PANTS || FAME DRESS || FILLY BLOUSE || INES SKIRT || SHIRLEY SHIRT

Jeg har tidligere nævnt, at jeg er faldet ret meget for det lækre brand, Birgitte Herskind. Jeg har har her valgt mine favoritter ud.
Daimi bukser er jeg fuldstændig forelsket i, jeg er vild med de lidt store lommer og så elsker jeg bare culotte bukser. Den fine Fame kjole er fin, enkel og tidløs. Det er helt klart en kjole, som jeg vil overveje, som min nytårskjole. Med fine smykke, høje sko og en lækker makeup, vil den passer perfekt, som ‘the little black dress’ til dette års nytårsfest. Filly blusen og Ines nederdel må være mine absolut favoritter, jeg elsker sæt. Dette sæt er så fint. Jeg er vild med den flotte dark navy farve. Dette sæt kan både bruges sammen, men også hver for sig. Til sidst er der den lækre Shirley skjorte, som har det her lækre oversize look, boyfriend-shirt, hvilket jeg er helt vild med. Den vil både kunne bruges til et par wide leg pants eller til et par stramme jeans.

Tag et kig forbi Birgitte Herskinds webshop, der er masser af lækre ting.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det svære valg