Jeg er fan....

Tilbage til de gode 90’er

1 2 3

Tommy Hilfiger tager os tilbage til de gode gamle 90’er – og jeg elsker det. Tommy Hilfiger har moderniseret gamle kollektioner, og hold kæft hvor er det bare blevet godt. Hos mytheresa.com kan du finde nogle af de forskellige items.
90’erne slår aldrig fejl, så at køre 90’er stilen er bestemt ingen dårlig ide. Jeg kunne sagtens være fristede til at købe et par items. Jeg er sikker på, at det nok skal blive et hit, andet ville være mærkeligt.
Da jeg gik i 9. klasse, var jeg fuldstændig forelsket i alt fra Tommy Hilfiger, men det var bare lidt for dyrt til mig, som folkeskoleelev, desværre. Jeg ejede ét par bukser fra Hilfiger, og jeg elskede dem. Nu er Hilfiger tilbage, og jeg er faldet lidt for mærket igen.

Instagram || Facebook || Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Jeg er fan....