Det perfekte Zara sæt

Mine favoritter: hvisk

Skærmbillede 2015-08-12 kl. 10.37.20

1. EARRINGS HVISK || 2. RING HVISK || 3. RING HVISK || 4. BRACELET HVISK || 5. NECKLACE HVISK

hvisk er et smykke mærke, som laver mange fine smykker. De laver fine enkle og minimalistiske smykker, hvilket jeg godt kan lide. De er prisvenlige og har mange fine styles at vælge imellem, så der er lidt til en hver smag. Jeg ejer desværre ikke nogle af deres smykker endnu, men det vare nok ikke længe før jeg gør.
Jeg har valgt 5 smykker fra deres hjemmeside, som jeg godt kunne tænke mig. Jeg har kun valgt dem i sølv og rhodineret sølv, da jeg kun gå i det. Det er ikke fordi jeg synes guld ikke er flot, jeg synes personligt bare, at sølv klæder mig bedst. Jeg har valgt nogle enkle smykker, som minder meget om nogle af de smykker jeg allerede ejer. Jeg har valgt to ringe i rhodineret sølv, da jeg synes ringene får et mere råt look i rhodineret sølv, og det kan jeg jo godt lide – noget råt med noget fint.

Kig forbi hvisks hjemmeside, de har mange fine ting, som er værd at tjekke ud.

Instagram || Facebook || Bloglovin’

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Det perfekte Zara sæt