Summer shopping

Food food food

Skærmbillede 2015-07-13 kl. 17.14.12

Som nævnt i det foregående indlæg, så har jeg besøg af mine forældre, det har budt på masser af lækker mad. Vi har været ude at spise forskellige steder i København, og det har virkelig behaget min gane.
I torsdags var vi ude at spise på Vesterbro, på SimpleRAW, hvilket var vildt lækkert. Jeg har aldrig fået raw food før, så det var ret lækkert at få prøvet. Så har vi været forbi Ninos Delikatesser på Guldbergsgade, hvor vi fik italienske pizzaer, det var virkelig også lækkert. I går aftes var vi på Grillen Burgerbar, det har jeg nemlig fået at vide, at jeg SKULLE prøve, og det var bestemt også så lækkert, som jeg havde hørt, her fik vi selvfølgelig burger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Summer shopping