Instagram, Facebook and Bloglovin'

Are you kidding me?

Skærmbillede 2015-06-24 kl. 18.55.38

TUMBLR CECILIEHENNING

Hvor fanden bliver sommeren af? Jeg vil gå med bare ben og arme, jeg vil kunne tage til stranden og bade, jeg vil kunne sidde udenfor om aftenen uden at skulle tage min vinterjakke på – kom nu sommer!
Jeg er nok ikke den eneste der længes efter noget sol og varme, for det er da virkelig en trist start på sommeren vi har fået os i år. Jeg håber virkelig, at vejrguderne snart er søde ved os, for ellers er jeg den der er smuttet sydpå – JEG VIL HAVE SOMMER. Sommeren er helt klart den bedste og dejligste årstid, jeg liver op og er så meget gladere om sommeren, men som vejret er nu, så kan man snart ikke kalde det sommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Instagram, Facebook and Bloglovin'