Summer dresses from Zara

The perfect denim skirt

Skærmbillede 2015-06-20 kl. 19.55.10

MINI SKIRT ZARA

Jeg har tidligere lavet et indlæg om denne nederdel, da jeg synes det vil være helt perfekt her til sommer, og nu er den på vej til mig.
Jeg er vild med de forskellige denim nuancer, som er sat sammen til et fint mini skirt. Den kan både passe til de varme sommerfester og til hverdag. Den kan nemt gøres festlig med et par høj sko og en fin top. Til hverdag vil jeg nok bruge den sammen med mine Palladium støvler, for at gøre looket mere råt.
Jeg glæder mig til at modtage den i den kommende uge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Summer dresses from Zara