Interior wishes

A little guide for Festival season

Skærmbillede 2015-06-09 kl. 18.48.29

Festivalerne nærmer sig langsomt, og der skal tænkes fornuftigt, men selvfølgelig også smart, især når vejret her i Danmark kan skifte på et split sekund.
Jeg har fundet 7 ting, som jeg mener er uundværlige på de forskellige festivaler.
1. En god taske til at transportere alle ens ting med og samtidig er vandtæt taske, da det jo næsten altid regner, når man er på festivaler.
2. En lækker kasket er en god ide, da man sjælendt kommer i bad og ens hår måske ikke lige er det reneste. På den måde kan man lige gemme det fedtede hår under en lækker kasket.
3. Et par klip-klapper er helt sikkert et must, da de er nemme at smutte i, når man pludseligt skal tisse midt om natten, og selvfølgelig til at rende rundt i, hvis vejret er til det.
4. En god og sikker bæltetaske, så man kan have sine vigtigste og mest dyrebare ting tæt på sig. Bæltetasker er både praktiske og smart, efter min mening.
5. Shorts skal man altid have med, for der skal helt sikkert nok komme en dag hvor solen skinner, og så skal der være mulighed for at lufte stængerne.
6. En god jakke, som både er vand- og vindtæt, da man, som skrevet, ikke ved om vejret pludselig skifter fra sol til regn og blæst.
7. Til sidste, men ikke mindst, et par gode solbriller, de er nok det vigtigste, da solen helt sikkert nok skal kigge forbi et par gange. Hvis man skulle være så uheldig, at solen ikke skinner, er det stadig okay at gå med solbriller.

The North Face laver man lækre ting, og det er helt klart værd at kigge forbi deres side, hvis man står og mangler lidt til de kommende festivaler.
Alle disse lækre ting, kan findes inde på The North Face hjemmeside (undtagen solbrillerne). Seks lækre og praktiske ting, som man helt sikkert ikke kan leve uden til dette års festivaler.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Interior wishes