Wide leg trousers from Zara

Colorful

colorful

PANTS RABENS SALONER || SWEATSHIRT WOOD WOOD || T-SHIRT NØRGAARD PAA STRØGET || SHOES PUMA

Jeg var i torsdag iført dette sæt tøj. Mine army grønne Rabens Saloner bukser, som jeg er vildt glad for. Jeg ejer flere forskellige par bukser fra Rabens Saloner. Hvis man først har købt et par, kan man ikke stoppe igen. Jeg havde også min nye sweatshirt på fra Wood Wood, som jeg virkelig bare er blevet vildt glad for, farven på den er jeg helt tosset med. Mine Puma suede, som jeg købte for kort tid siden, bor jeg nærmest i, de er simpelthen så behagelige, og så passer de til et hvert outfit.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Wide leg trousers from Zara