Snapchat

Paris, Paris, Paris

paris

Jeg bestilte i går flybilletter til Paris, da jeg har en sød veninde, Stefanie, som lige nu bor i Paris. Jeg har længe ville besøge hende, men har ikke haft alverdens tid. Nu skal det være, for jeg vil nå derned inden hun skal hjem til Danmark igen. Jeg rejser afsted d. 11 juni og kommer hjem igen d. 15.
Paris er en helt fantastisk smuk by, med de flotteste bygninger og de hyggeligste gader. Jeg var der sidst da jeg var 17 år, så det er 5 år siden. Jeg glæder mig virkelig meget til at komme til Paris, men også til at se min veninde, som snart har boet dernede i et år.
Vi skal bare hygge os, spise gode mad og så selvfølgelig shoppe.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Snapchat