Vegetarian pizzas

Kendall Jenner or Kim Kardashian?

Kendall Jenner

Jeg er helt klart en Kendall Jenner fan. Hun er gudesmuk og så har hun en krop to-kill-for.
Der er mange som er Kim Kardashian fan, hvilket jeg godt kan forstå, for hun er virkelig også bare smuk, men jeg må nu sige, at lillesøsteren, Kendall Jenner, lige er dét smukkere, efter min mening. De to søskende er selvfølgelig også meget forskellige, så det kan på den måde også være svært at sige, hvem man bedst kan lige (hvem man er mest fan af). Kim Kardashian er en kvinde med former, og hold kæft de hofter og den røv, dem bærer hun fantastisk flot. Hun viser virkelig, at man ikke behøver at være åle-tynd for at have en smuk krop.

Hvem er I mest til?

2 kommentarer

 • Cecilie Alberte Remsø Henning

  Hun er nemlig virkelig naturlig smuk 🙂
  Tak og i lige måde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Eckert

  Valget mellem Kendall og Kim er overhovedet ikke svær – den vinder Kendall helt klart! Hun er så naturlig smuk og et godt forbillede for mange, og der er Kim desværre gået hen og blevet lidt en modsætning!
  Hav en god dag 🙂

  Kig meget gerne forbi ♥ –
  http://thewriter.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Vegetarian pizzas