Hey shorty it's MY birthday

It feels so good

IMG_8130

Det er så dejligt at være hjemme i Haderslev. Jeg tror først jeg har indset hvor meget jeg egentlig elsker min hjemby, nu hvor jeg er flyttet fra byen. Her er så dejligt stille og det er så dejlig hjemligt. Selvom jeg er rigtig glad for at bo i København og er helt forelsket i byen, så nyder jeg virkelig også en weekenden hjemme i Haderslev sammen med min familie.
Jeg skal i dag bare slappe af og være sammen med min familie, og så skal jeg måske lige ned i byen for at shoppe lidt.

Jeg fik i går aftens en masse lækre fødselsdagsgaver, som jeg vil vise jer senere. Jeg kan fortælle jer, at der er noget ruskind iblandt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Hey shorty it's MY birthday