What to wear on a day off

Things you didn’t know

IMG_7994IMG_7995

1. Jeg går tit med P3 i ørerne, da jeg synes det er hyggeligt at høre radio, og P3 er en god blandning af musik og snak.
2. Jeg har aldrig været udenfor Europas grænser.
3. Jeg er meget overtroisk. Jeg tror, for eksempel på, at alle mennesker har en skytsengel, og så bruger jeg hyppigt ‘7-9-13’.
4. Jeg tør ikke køre på motorvej, men bliver jo desværre tvunget til det, da man ikke kun kan køre på landevej, når man skal længere væk.
5. Jeg har aldrig børstet tænder om aftenen (og jeg har aldrig haft huller, “7-9-13”).
6.  Jeg følger med i Paradise Hotel, og jeg har siden jeg var gammel nok, set alle sæsonerne.
7. Min venstre side af min overlæbe hænger lidt (den er lidt halv lam). Vågnede op en morgen, for 1,5 år siden, og kunne kun smile med min højre side. Det er heldigvis blevet bedre og bedre med tiden.
8. Jeg er vegetar. Dog overvejer jeg stærkt at starte på at spise fisk.
9. Jeg er ret paranoid. Jeg kan blive bange for de mindste ting og køre dem total op.
10. Jeg tjekker vejret op til flere gange om dagen. Jeg ved faktisk ikke helt hvorfor, men jeg kan godt lide at vide hvordan vejret bliver i løbet af dagen, og for den sags skyld også hvordan det bliver de kommende uger. Jeg tjekker ikke kun vejret i København, men også i andre byer i Danmark.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

What to wear on a day off