Next up

My home in Copenhagen

DSC03732 DSC03733 DSC03734 DSC03739

Så er jeg flyttet helt til København, sammen med min kæreste. Vi er flyttet til nordvest. Vi fik vores lejlighed d. 6 november 2014. Det er en fin lille lejlighed på cirka 45-50 kvm, som ligger på en sidevej til Frederikssundsvej.
Jeg har haft et lidt ambivalent forhold til at skulle flytte hjemmefra, da jeg er et stort familiemenneske. Det bliver helt sikkert hårdt i starten, men jeg er sikker på, at jeg vil komme til at elske det her. København er virkelig en lækker by, med mange muligheder. Jeg ser virkelig frem til de skønne sommeraftner i København, de mange cafe besøg med veninderne, de utallige shoppeture og ikke mindst at skulle starte et helt nyt liv, langt væk fra Sønderjylland.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Next up